MOEDER ZIJN een MAMA (to be) MOMENT

Toe aan een moment om alleen maar even te ZIJN? En om je te verbinden met wat het moederschap voor jou betekent? Speciaal voor zwangeren en jonge moeders hebben Karen (Thai Massage Mama) en ik de Moeder ZIJN opgericht. Vanuit hier organiseren we wekelijks een online Cirkel en een aantal keer per jaar (als de maatregelingen het weer toelaten) Mini retraites. Binnen een ontspannen en inspirerende setting staan we stil bij het moederschap en thema's die daarbij horen. We creĆ«ren een moment voor jou, om contact te maken wat er nu voor jou in het moederschap leeft. Mindful meditatie, (zelf)massage, yoga en delen, helpen je weer de verbinding te voelen met waar jij nu staat in jouw moederschap. 


Inzoomen op Zondag  Online Cirkel

Gun jezelf iedere zondag een  heerlijk momentje voor jezelf om contact te maken wat er nu voor jou `(in het moederschap) leeft samen met andere moeders (to be), omdat het zo fijn kan zijn om herkenning te vinden bij elkaar. En tegelijkertijd te merken dat iedereen zo zijn unieke eigen beleving heeft. 

Mini retraites

Zwangerschap cursus

Mini retraites - Zwanger ZIJN 

Moederschap mama Voorburg

Mini retraite - Moeder ZIJN

Wie zijn wij? 

Wij, Esther en Karen, hebben elkaar leren kennen in 2015. We waren toen zwanger van onze oudste zonen. Inmiddels hebben we allebei 2 jongens en deelden we al veel lief en leed. We merken hoe lekker het kan zijn om te kunnen delen zonder dat alles meteen gefixt hoeft te worden. Naast het moederschap delen we de passie voor en de zoektocht naar zelfzorg. Esther doet dat als psycholoog, vaardighedendocent en mindfulnesstrainer. Karen als existentieel begeleider, partneryoga docent en thaise yoga massagetherapeut. Sinds 2019 organiseren we samen bijeenkomsten voor moeders en zwangeren waarin bewustzijn, zelfzorg en me-time centraal staan.