Esther Verwayen

OVER MIJ  

Met aandacht de dingen doen en met aandacht in contact staan; leven vanuit liefdevolle aandacht.

Mijn naam is Esther Verwayen. Opgeleid tot psycholoog ben ik de afgelopen jaren als trainer en consultant werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven en (medisch) onderwijs. Momenteel ben ik, naast moeder van drie jonge kinderen, vaardigheidsdocent aan de Universiteit Leiden voor de afdeling Klinische Psychologie. 

In mijn zoektocht om 'de juiste' balans te vinden en weer bij mijzelf te komen, groeide in de afgelopen jaren mijn interesse voor yoga en meditatie. Zo ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. Omdat dit mij zo helpt om de rust te (her)vinden heeft het mij geïnspireerd zelf mindfulnesstrainer te worden en dit prachtige gedachtengoed door te geven.

Mijn focus ligt op mensen in beweging krijgen, mensen helpen zich te ontwikkelen. Bewuster te worden, op eigen kracht te vertrouwen en in balans te zijn. Soms heb je even iemand of iets nodig die je ondersteunt, om je eigen wijsheid weer te vinden, om helderheid te krijgen.  Uit eigen ervaring weet ik dat Mindfulness werkt. Het helpt je om je automatische stressreacties te herkennen en je gedachtepatronen te ontdekken. Door dit bewustzijn kan je keuzes maken en stress beantwoorden in plaats van alleen te reageren. Inmiddels ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.

Met veel enthousiasme breng ik deze kennis en vaardigheden over!

E-mail: [email protected]
Voor een kijkje achter de schermen zie Instagram

En als je meer over mijn missie wil horen luister dan het gesprek dat ik had in de podcast van de Liefdesbrigade. Of het gesprek wat ik had in de podcast van happymehappymama, over hoe ik het moederschap ervaar en mijn geloof in de kracht van verbinding.


Samenwerkingen

Samen met Anne Roos van den Bongaardt en Karen Blankestijn organiseer ik themadagen en retraites.